Loopbaancoaching

Als jij jouw leven niet leeft, wie dan wel?


Jeroen de Bruin verzorgt loopbaancoaching vanuit zijn praktijk in Amsterdam en Utrecht. Loopbaancoaching kan je helpen wanneer jouw roeping niet helder is. Je blijft anders makkelijk steken in twijfelen of doorbuffelen in het werk dat niet echt bij je past. Je voelt je dan geleefd door alles wat er op je afkomt. Je loopbaan ontwikkelt zich misschien nog wel succesvol. Maar de bezieling, de gezonde fundering ontbreekt en daarmee ook de werkelijke vervulling. Je lichaam geeft dit aan, maar je onderdrukt de signalen. Of je vindt plotseling wat anders maar daar loop je waarschijnlijk snel tegen dezelfde twijfels aan.

Je bent geen uitzondering. Een periode van ontkenning, uitstellen of jobhoppen hoort erbij. Maar het is geen duurzame oplossing voor wat er bij je aan de deur klopt. Ik raad je aan om te investeren in ontspanning en aandacht als basis voor jouw loopbaanontwikkeling. Doe het voor wie je ten diepste bent. Doe het voor je eigen gezondheid. Gun jezelf vervulling, plezier en geluk. Doe het voor grotere geheel. Jouw potentieel en talenten die geleefd worden, is ook jouw bijdrage aan de wereld.

Je hart volgen en brood op de plank


Wanneer je jouw hart vergeet, blijf je angstig aan zekerheden en gewoontes vasthouden. Dan zijn jouw overlevingspatronen de baas. Wanneer je een gezonde financiële basis vergeet, worden je plannen makkelijk zweverig of drift georiënteerd. Juist de combinatie van je hart volgen en brood op de plank, wijst je de weg waarop je stap voor stap jouw roeping realiseert.

Loopbaancoaching. Hoe werk ik?


Loopbaanbegeleiding bij Jeroen de Bruin is maatwerk. Ik neem de tijd voor jouw situatie en we ervaren of we een klik hebben. Een goede diagnose is eveneens onmisbaar. Ik kijk daarbij breed en diep. Jouw ontwikkelthema's, de timing en de samenhang met andere levensgebieden krijgen aandacht en worden meegenomen in het ontwerpen van jouw unieke traject. 

Er is aandacht voor ontspanning en een ruime, open blik. Vanuit mijn praktijk in Amsterdam of Utrecht begeleid ik je om stil te staan bij hoe het echt is. Dat kan confronterend zijn en is meestal ook een hele opluchting. Ik breng je in contact met jouw leegtes en werkelijke verlangens. Jouw wijsheid en creatieve keuzes zijn dichterbij dan je denkt. We gaan de diepte in waar je mogelijk vast zit in oud zeer of weerstand. We gaan vooruit waar de weg vrij is. Rusten in Zijn en doen wat je echt wilt.

Voor wie?


Voor mensen die de periode van geploeter of geleefd worden zat zijn. Voor gemotiveerde, moedige mensen die willen ontdekken waartoe ze op aarde zijn en dat ook willen realiseren. Loopbaancoaching bij Jeroen de Bruin in Amsterdam en Utrecht

 

Uit de praktijk van Jeroen de Bruin

Manon heeft zich suf gewerkt bij een multinational. Ze heeft er veel geleerd maar loopt er de laatste jaren vervreemd rond. Ze voelt zich vaak gespannen, slaapt slecht en twijfelt tussen stoppen en doorgaan. Ze weet dat ze met zichzelf aan de bak moet maar is ook huiverig om haar zekerheden en collega's los te laten en de diepte in te gaan. Bij een ander bedrijf is het vast ook niet ideaal, houdt ze zichzelf lang voor.
Bij mij ervaart ze de weldaad van aandacht, ruimte en structuur. Jacqueline confronteert zichzelf met haar weerstanden en leegtes. Tijdens de loopbaancoaching ontdekt ze haar waarden en talenten en realiseert dat deze in een andere bedrijfscultuur veel beter tot hun recht komen. Ze vindt een sector waar ze moeiteloos enthousiast over is. En even later een bedrijf waar zowel haar ambities als haar idealisme welkom is. Ze geniet nu alweer een paar jaar van haar authentieke bestaan. Het is niet alleen een groot cadeau voor haarzelf maar ze is ook van onmisbare waarde voor het bedrijf waar ze nu werkt.

Jeroen de Bruin

Jeroen de Bruin

Agenda


Partners

CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Relatiebegeleiding Amsterdam
School voor Zijnsoriëntatie
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)

BvZB (Beroepsver. Zijnsgeoriënteerde Begeleiders)

NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

lees meer..

Nieuwsbrief

Contact

Naam (*)

Please type your full name.
E-mail (*)

Invalid email address.
Telefoon

Invalid Input
Opmerking / vraag:

Invalid Input