Zijnsoriëntatie

Je bent al vrij!


Jeroen de Bruin verzorgt Zijnsgeoriënteerde begeleiding en coaching vanuit zijn praktijk in Amsterdam en Utrecht.

Zijnsoriëntatie wijst naar jouw Zijn, jouw ware, vrije aard. Zijn is de inherente openheid, de liefdevolle heelheid die er altijd is. De transparante grond van elke waarneming. Het is wie je ten diepste bent. Zijn is ook de basis van waaruit je op kunt laten komen wat je werkelijk wilt. Je kunt jouw unieke, authentieke leven vormgeven vanuit Zijn. Zijnsoriëntatie is een modern westers pad van verlichte levenskunst. Het is een rijke combinatie van bewustzijnstraining, aanwezig zijn in je lichaam, eeuwenoude wijsheid, moderne inzichten uit de psychologie, volwassen realisme en gezond boerenverstand. 

Hoe gestresst je je ook voelt en hoe verward je mogelijk bent, ten diepste ben je altijd al vrij en heel. Net zoals de zon die altijd schijnt, ook als het regent en bewolkt is.

Als je begeleiding of coaching zoekt, voel je je waarschijnlijk niet vrij en stralend. De mensen die ik coach, zaten aanvankelijk meestal vast. Niet dat het altijd slecht met ze ging, maar ze voelden zich meestal geleefd of verdwaald. Ze waren ergens het diepere contact met zichzelf kwijt en jaagden of sukkelden maar door. Bewust of onbewust waren ze toe aan een wezenlijke verdieping, verandering of herkenning van zichzelf. 

Zijnsgeoriënteerde coaching. Hoe werk ik?


Ik begeleid je om hier en nu aanwezig te zijn en stil te staan. Stilstaan is een breuk maken met de probleemoriëntatie en dagelijkse gejaagdheid. Stilstaan is een toegangspoort naar jouw heelheid en wijsheid. Rustend in deze heelheid, zie je meestal vrij snel in welke 'loops' je in je dagelijks leven ronddraait. Je komt in contact met de wortels van jouw overlevingspatronen en je leert jouw vrije volwassen vorm kennen. Je leert deze vrije volwassen vorm ook herkennen in jouw verwarde en dwingende overlevingslogica. In jouw slappe handje of vuist is een ontspannen, krachtige hand aanwezig. Dit is een diepe en verheugende manier van thuiskomen. Jouw eigenheid en creatieve keuzes zijn dichterbij dan je denkt. 

Jeroen de Bruin geeft meditatie avonden in Amsterdam, coacht mensen 1-op-1, begeleidt stellen en werkt met jaargroepen van 6 personen in Amsterdam en Utrecht.

Voor wie?


- Je wilt op een ruime, ontspannen manier leren kijken naar je worstelingen en blinde vlekken
- Je bent geïnteresseerd in bewustzijn, in jouw ware aard en inherente vrijheid
- Je weet intuïtief dat juiste keuzes voortkomen uit ontspanning en liefdevolle aandacht
- Je voelt de wil en de moed om jouw unieke vorm en volle potentie te leven. Of je wilt dit leren


zijnsorientatie Jeroen de Bruin


Uit de praktijk van Jeroen de Bruin


We doen drie korte visualisaties. René ziet zichzelf eerst als de man die gejaagd aan het overleven is en iedereen te vriend wil houden. Vervolgens verschijnt hij als jongetje dat zich klein, eenzaam en verlaten voelt. In een derde visualisatie ontmoet René zichzelf als de ontspannen en stralende man die hij ook herkent. Deze vrije volwassen René zit lekker in zijn vel en heeft prettig en vanzelfsprekend contact met de mensen om hem heen.
Nu we dit drieluik helder hebben, kunnen we er mee oefenen en spelen. Kleine akkefietjes en grote beslissingen kunnen vanuit deze drie posities ervaren worden. René kan switchen tussen zijn overlevingswerkelijkheid en zijn vrije volwassen werkelijkheid. Dat geeft inzicht in zijn angstige neigingen en brengt dichtbij wat hij werkelijk wil.Wat Monique over mij zegt


Ik vind Jeroen een geweldige coach. Hij is recht door zee en meevoelend tegelijk en weet mij altijd weer kritisch naar mezelf te laten kijken zonder dat ik druk of sturing ervaar. Ik ben erg onder de indruk geraakt van de toewijding en professionaliteit waarmee hij het coachingsvak beoefent. Ik ben blij dat ik via hem de eerste schreden op het pad van Zijnsorientatie heb kunnen zetten.

Monique Van Osch - Docent HRM, NHL Leeuwarden

 

Meer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier 

Jeroen de Bruin

Jeroen de Bruin

Agenda


  • Zijnsgeoriënteerde Meditatieavonden. Amsterdam Oud West. Wo 1 november (thema: Motivatie), wo 15 en 29 nov, wo 13 dec. Meer info en aanmelden.

Partners

CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Relatiebegeleiding Amsterdam
School voor Zijnsoriëntatie
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)

BvZB (Beroepsver. Zijnsgeoriënteerde Begeleiders)

NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

lees meer..

Nieuwsbrief