Zijnsoriëntatie

Cursus Gezonde Zelfliefde, Amsterdam


Jeroen de Bruin is Leraar Zijnsoriëntatie. Hij geeft de cursus Gezonde Zelfliefde in Amsterdam. De eerstvolgende cursus begint op dinsdag middag 12 april 2022. (er zijn nu, op do 10 maart, nog drie plaatsen vrij, ).

Een cursus (van acht dagdelen van drie uur) voor mensen die 'Gezonde Zelfliefde' willen leren verkennen en in de praktijk willen brengen. De cursus is ook zeer geschikt voor mensen die (nader) kennis willen maken met Zijnsoriëntatie. Gezonde Zelfliefde is een belangrijke basis van het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Het is liefde voor jezelf op een dichtbije, inspirerende en gezonde manier.

Gezonde Zelfliefde is niet vanzelfsprekend aanwezig, vaak zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt herhalen we overlevingspatronen die ons opgetrokken houden en die weinig ruimte laten voor goede zelfzorg en liefde. We zijn onze innerlijke rust, evenwicht en gevoel van verbinding vaak kwijt. 
 
In de cursus leer je onder andere om je aandacht om te draaien van ‘daar en dan’ naar ‘hier en nu’. Je leert switchen van de 'doe-modus' naar de 'Zijns-modus'. Door wat langer te blijven bij hoe het nu is en wie je nu bent, kom je in contact met jouw meest nabije en intieme Zijn. Je leert jezelf in een liefdevol licht te plaatsen. Je leert je rechtstreeks te richten op de rijkdom, ruimtelijkheid en compleetheid van wie je al bent, op je al aanwezige vrije aard. Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn.  
 
Werkvormen zijn: meditatie, lichaams- en energiewerk, visualisatie en bewustzijns-oefeningen. De focus ligt op het fysiek-energetisch ervaren van je Zijnsaard en leren rusten in je basis. Op Youtube vind je meer video fragmenten over Gezonde Zelfliefde. Ook de complete lezing van een uur. Aanrader!

Opzet van de cursus Gezonde Zelfliefde


De cursus bestaat uit acht dagdelen. In de cursus leer je:

- stil te staan bij jezelf in plaats van steeds maar op weg te zijn
- liefdevolle, open aandacht geven aan waar je bent, hoe je bent en wie je bent
- ontspanning dieper toelaten, waardoor je gaat rusten in je eigen energetische basis (grounding)
- je open te stellen voor de inherent liefdevolle Zijnsruimte.
- warmte en liefde toe te laten en te geven aan jezelf
- je eigen basale goedheid kennen en daarmee in contact te blijven in stressvolle situaties
- zicht te krijgen op wat bevorderlijk is voor gezonde zelfliefde en wat niet

Door Gezonde Zelfliefde te beoefenen en te trainen word je presenter en liefdevoller. Je leert rusten in je eigen basis en bent hierdoor beter geground en minder opgehangen aan omstandigheden. Je staat losser en vrijer in het leven en ontwikkelt liefdevolle betrokkenheid naar jezelf en anderen.

Logo GZL

Jeroen de Bruin geeft ook meditatie avonden in Amsterdam, coacht mensen 1-op-1, begeleidt stellen en werkt met jaargroepen van 6 personen in Amsterdam en Utrecht.


Praktische informatie


Data volgende groep:
Dinsdagmiddag 12, 19 en 26 april, 17, 24 en 31 mei, 21 en 28 juni 2022

Tijd: 14 - 17 uur
Trainer: Jeroen de Bruin
Locatie: Meditatie studio Bilderdijkkade 26 IV, 1053 VC  Amsterdam Oud West

Kosten: Euro 407,- (incl. 21% BTW voor particulieren, excl. 21% BTW, voor ZZP-ers). 
Deelnemers die de cursus betaald krijgen door hun werkgever, betalen Euro 625,- excl. 21% BTW.

Annuleringsregeling: 
Binnen 6 weken voor aanvang van de cursus betaal je 25% van de cursuskosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.

Integratiegroep Gezonde Zelfliefde, Amsterdam


Deze integratie groep (van vier dagdelen van drie uur) is alleen voor mensen die de cursus Gezonde Zelfliefde hebben gedaan. De groep is bedoeld om de principes en methodieken van de cursus in praktijk te brengen en verder te verdiepen.

Van tevoren stuur je een reflectieverslag. Tijdens de groep wordt er gewerkt met situaties die je zelf inbrengt.

Praktische informatie


Data en tijd van deze nieuwe groep dient nog gepland te worden
 
Trainer: Jeroen de Bruin
Locatie: Meditatie studio Bilderdijkkade 26 IV, 1053 VC  Amsterdam Oud Wes

Kosten: Wordt nog bekend gemaakt

Annuleringsregeling:
Binnen 6 weken voor aanvang van de cursus betaal je 25% van de cursuskosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.Aanmelding Cursus Gezonde Zelfliefde

Naam(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon
Invalid Input

Ik doe mee!
Invalid Input

Invalid Input
LogoZOGZL
De cursus Gezonde Zelfliefde is ontwikkeld door de Beroepsvereniging van Leraren Zijnsoriëntatie (BLZ) in samenwerking met Hans Knibbe, grondlegger van Zijnsoriëntatie. De cursus wordt uitsluitend gegeven door Leraren Zijnsoriëntatie die hiervoor geautoriseerd zijn door Hans Knibbe.


De warmte meditatie uit de cursus, een korte impressie


We leven gejaagd en opgetrokken boven ons middenrif. We zijn allemaal min of meer weggeschrokken uit onze energetische basis, ons bekken/buikgebied. De kunst is om hier opnieuw te leren rusten. Je stuurt je adem - heel bewust - naar je buik. Je laat warmte en liefde tot je basis doordringen. Door dit vaker te doen kunnen optrekkingen ontspannen en contactloze kou smelten. Er ontstaat weer warmte, liefde en levendigheid. Deze natuurlijke kwaliteiten kunnen weer deel uit gaan maken van jouw persoonlijke presentie en jouw dagelijks leven. Referenties

Jeroen de Bruin

pasfotowebsite2020

Agenda

  • Zijnsgeoriënteerde Meditatie Avonden. Maandelijks op de woensdag van 20 - 21:30 uur. De volgende avonden zijn op 20 april, 18 mei en 22 juni 2022 (Zowel live in Amsterdam als online). Meer info en aanmelden
  • Jaargroep Zijnsoriëntatie. Rusten in Zijn, doen wat je wil. Acht dinsdagen vanaf eind september 2021. LIVE! in Amsterdam Oud West. Deze groep is inmiddels vol en al gestart Meer infoo
  • Cursus Gezonde Zelfliefde. Acht middagen op de dinsdag vanaf 12 april 2022. LIVE! in Amsterdam Oud West. Deze groep heeft nog 1 plek vrij  Meer info

Partners

School voor Zijnsoriëntatie
CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BLZ (Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie)
BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)
NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

 

lees meer..

Nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven